Selasa, 26 Mac 2013

Berita Baru !!!

Selamat malam uols.. heepp jangan tido dulu..hihi.. ni nak bagitau sesuatu dulu ni... pada anda yang nak email saya buat masa sekarang ni tolong lah tunggggguuuu sekejappppp... email saya da kena hack dan saya lansung tak boleh buka..so bagi saya settle jap benda ni.. anything just leave your comment je dulu dalam blog ni ye...

Saya tak larat nak bebel panjang.. saya sedang penat sangat sangat ni.. semalam memancing kelong abu..mancing atas bot lagi.. tadi pegi berguling kat pantai mencari Remis... ishh penat sgt la.. kang saya update trip mancing semalam , ngan hotel yg saya sedang berguling sekarang ni yerkk..

Now nak tido..just nak inform uols yang rerajin sangat email saya tu..kang saya tak reply kang uols sentapppp.. ahahahaha.....

Nite nite nite

2 ulasan:

  1. same lah...terpaksa close semua account yg berkaitan........

    BalasPadam
  2. tu la..ishhh..da kena buat email baru

    BalasPadam